Algemene voorwaarden

De voorwaarden waarmee je akkoord gaat na betaling

 

Identiteit verkoper

Juvelarto, Op de Kalenberg 11 in 3590 Diepenbeek

GSM nr. 0476/83.62.62 (liefst via Whatsapp of sms)

Email: info@juvelarto.be

BTW nr. BE0665.608.951

 

Atelier:

Juvelarto, Op de Kalenberg 11 in 3590 Diepenbeek (enkel op afspraak)

 

Algemene bepalingen

De e-commerce website van Juvelarto is een kleine onderneming, vrijgesteld van BTW. De maatschappelijke zetel is gevestigd in Diepenbeek, Op de Kalenberg 11 met als BTW-nummer BE0665.608.951. Juvelarto biedt haar klanten de mogelijkheid om de artikelen uit de webwinkel online aan te kopen.

 

Prijzen

De prijzen op onze website zijn uitgedrukt in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Alle prijzen gelden per stuk tenzij anders is aangegeven. Verzendkosten worden duidelijk apart aangegeven. De prijs die op de dag van je bezoek vermeld staat op de website is de geldige prijs. Juvelarto houdt zich het recht voor de prijzen van de producten en de productinformatie te wijzigen en te corrigeren. Indien na een tijdje een al aangekocht product afgeprijsd blijkt te zijn, kan er geen aanspraak worden gemaakt op terugbetaling van het prijsverschil. Juvelarto kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn zoals bvb als gevolg van kennelijke invoer-, zet- of drukfouten.

 

Product info

Productfoto’s zijn illustratief bedoeld. Informatie over de artikelen is steeds indicatief en kleuren en afmetingen kunnen licht afwijken omdat het een handgemaakt product betreft. Juvelarto probeert de productomschrijving zo duidelijk, correct en volledig mogelijk weer te geven. 

Indien je twijfelt over de maat, de kleur, het materiaal of dergelijke, kan je ons altijd contacteren voor meer informatie.

 

Bestelling

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een bevestiging per email. Indien u bij het verzenden van uw bestelling kiest voor verzending via Bpost ontvangt u via het Bpost systeem een email met de track-and-trace code.

Controleer ook uw ongewenste email, of neem contact met ons op indien u geen email over uw bestelling heeft ontvangen.

Mocht er een foutje in ons voorraadsysteem geslopen zijn, en blijkt dat een artikel toch niet meer voorradig is, dan krijg je daar binnen de twee werkdagen bericht van. We zoeken dan naar een oplossing: gelijkaardig artikel of we informeren je over het terug voorradig zijn van het artikel.

Een bestelling is pas definitief als wij je betaling goed hebben ontvangen. 

 

Betalingstermijn

Bestellingen via de webshop dienen direct betaald te worden via de daartoe aangeboden betaalmogelijkheden alvorens de bestelling definitief is en verzonden wordt (tenzij gekozen wordt voor 'betalen bij afhalen').
Voor bestellingen van gepersonaliseerde producten die in het atelier zelf besteld worden of voor workshops, gebeurt de betaling ter plekke in het atelier. 
Indien de betaling niet tijdig gebeurt, behoudt Juvelarto zich het recht voor de bestelling te annuleren, zonder vergoeding voor de koper.

 

Levering en verzending

Na het ontvangen van je betaling versturen wij alles met de nodige zorg en dit binnen 3-7 werkdagen.  Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor vertragingen die worden opgelopen buiten onze wil om.

Voor producten die voor jou gepersonaliseerd worden of die je aankoopt in nabestelling is de leveringstermijn langer (ca 14 dagen). Met nabestelling bedoelen we dat het materiaal wel aanwezig is, maar dat deze juwelen nog gemaakt moeten worden.

Voor producten die afgehaald worden door de Klant, blijft dit product 14 dagen gereserveerd nadat je bevestigingsmail ontvangen hebt. Na deze periode wordt de bestelling geannuleerd, zonder vergoeding aan de koper en wordt het product terug te koop aangeboden op de webshop. 

Indien het leveringsadres dat opgegeven wordt fout blijkt te zijn, valt dit onder de verantwoordelijkheid van de koper en kunnen er extra kosten worden aangerekend.

Juvelarto kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor verlies of diefstal van de verzonden goederen en de daardoor geleden schade. Alle goederen worden voor verzending met zorg verpakt. De verkoper is niet aansprakelijk voor eventuele beschadiging tijdens de verzending.
Indien de levering niet conform is met de bestelde goederen, neemt de koper contact op met Juvelarto op volgend mailadres: info@juvelarto.be voor een gepaste oplossing.

Foutief geleverde goederen kunnen uiteraard geretourneerd worden ten laste van Juvelarto.

In geval van niet-levering van de goederen (door een fout in onze stocktelling, of niet op voorraad zijn van onderdelen/materialen) worden de eventueel door de koper betaalde sommen terugbetaald zonder interest of andere vergoeding.

 

Privacy

Je persoonlijke gegevens worden enkel gebruikt ten behoeve van de afhandeling van de bestelling en worden niet aan derden doorgegeven. Meer informatie over het gebruik van cookies en Google Analytics op deze website vind je op de privacy pagina.

 

Herroepingsrecht

In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten die binnen het toepassingsgebied vallen van de wet heeft de consument het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering. Ingeval de consument zich op deze mogelijkheid beroept, moet hij de goederen op eigen risico en kosten terugsturen naar Juvelarto, Op de Kalenberg 11 te Diepenbeek.

De klant kan het herroepingsrecht niet uitoefenen voor artikelen volgens de specificaties van de klant vervaardigde artikelen, die duidelijk voor een specifiek persoon bestemd zijn.

 

Eigendomsvoorbehoud

De geleverde artikelen blijven tot op het moment van gehele betaling door de Klant, de exclusieve eigendom van Juvelarto.
De Klant verbindt er zich toe zo nodig derden op het eigendomsvoorbehoud van Juvelarto te wijzen, bv. aan eenieder die op de nog niet geheel betaalde artikelen beslag zou komen leggen.

 

Toepasselijk recht – Bevoegde rechtbank

Alle overeenkomsten afgesloten met de verkoper worden beheerst door het Belgisch recht. Bij eventuele geschillen zijn uitsluitend de Belgische rechtbanken bevoegd.