Retourneren en herstellingen

Kan ik retourneren?

Wij versturen alles met de nodige zorg op en dit binnen 3-7 werkdagen. Mocht het product toch niet voldoen aan jouw wensen, dan kan je binnen de 14 dagen het artikel retourneren. Gelieve ons hiervan op de hoogte te brengen door een email te sturen naar info@juvelarto.be.

Je stuurt je artikel op eigen risico en kosten op naar: Juvelarto, Op de Kalenberg 11 in 3590 Diepenbeek.

Wij behouden het recht voor retourzendingen te weigeren bij het vermoeden dat de artikelen reeds zijn gebruikt of bij vermoeden van schade aangebracht door schuld anders dan de verkoper of de leverancier van het artikel. Opgelet: gepersonaliseerde en op maat gemaakte artikelen kunnen niet geretourneerd worden.

 

Kan ik ruilen?

Wil je graag ruilen, dan kan dat binnen een termijn van 14 dagen vanaf de dag van de levering. Gelieve ons hiervan op de hoogte te brengen door een email te sturen naar info@juvelarto.be.

Je kan het artikel na contact met Juvelarto ook binnen brengen, na afspraak, in het atelier of het naar ons verzenden.

De verzendingskosten zijn steeds voor rekening van de koper en het artikel dient soortgelijk te worden verzonden zoals je het aangekregen hebt. Verzend dus geen artikelen in een briefenveloppe of zonder beschermende verpakking. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gehouden voor verlies of beschadiging bij verzending.

Wij behouden het recht voor retourzendingen te weigeren bij het vermoeden dat de artikelen reeds zijn gebruikt of bij vermoeden van schade aangebracht door schuld anders dan de verkoper of de leverancier van het artikel. Opgelet: gepersonaliseerde en op maat gemaakte artikelen kunnen niet geruild worden.

 

Kan je iets herstellen?

Heb je vragen over herstellingen, verloren onderdeeltjes, stuur dan een email naar info@juvelarto.be. Indien je juweel hersteld dient worden en je kan aantonen dat de schade buiten jouw schuld gebeurde, dan heb je een garantie van 3 maand na aankoop en zijn herstellingen voor rekening van Juvelarto.

Herstellingen na deze periode kunnen ook zonder probleem uitgevoerd worden maar dan worden in overleg tussen de klant en Juvelarto kosten in rekening gebracht.